Living Smart
Image default
Toerisme

Geniet van luxe vakanties met de reizen van deze expert

U komt pas echt tot rust tijdens een van de luxe vakanties van TravelPA. Deze specialisten organiseren speciaal voor u exclusieve reizen naar uw droombestemming. Zij stellen een vakantie volledig op basis van uw wensen samen. U geniet van de meest comfortabele verblijfplaatsen op de mooiste bestemmingen. U gaat niet mee in het massatoerisme maar verblijft juist in kleinere, unieke hotels. Hierdoor leert u de omgeving op authentieke wijze kennen. De focus van de luxe vakanties ligt op kwaliteit, authenticiteit en zekerheid. Hierdoor gaat u met een gerust hart op reis.

Ga op luxe vakantie naar uw favoriete bestemming

Weet u nog niet waar u graag naartoe wilt? De experts van TravelPA hebben jarenlange ervaring in het organiseren van luxe vakanties. Zij adviseren u over de mooiste bestemmingen uit eigen ervaring. Ze geven zelfs tips over activiteiten die u onderneemt tijdens deze reis. Uw reist bijvoorbeeld naar China, waar u geniet van authentiek Chinees eten. Het is mogelijk om de Chinese muur te bezoeken, maar ze voorzien u ook van advies voor binnenlandse reizen. Zo wordt u ondergedompeld in de traditionele Chinese cultuur. Een volgend voorbeeld is een reis naar de Verenigde Staten. De personal assistants van TravelPA wijzen u op de mooiste nationale parken, geven advies over de beste winkelcentra of helpen u een kaartje te bemachtigen voor een sportwedstrijd of Broadwayshow. Ze organiseren echter ook luxe vakanties dichter bij huis, bijvoorbeeld naar Spanje. Hier geniet u van de mooiste steden of ligt u dagenlang in de zon. U bent gegarandeerd van alle gemakken voorzien.

Boek nu een reis

De personal assistants van TravelPA hebben genieten hoog in het vaandel staan. Zij stellen uw reis vakkundig samen. Hierdoor geniet u zonder zorgen van de luxe vakanties. Neem contact met ze op en vraag vrijblijvend en kosteloos een reisvoorstel aan. Ze luisteren naar uw wensen en passen het reisvoorstel hier volledig op aan. U vindt de contactgegevens op de website. Neem contact met ze op en geniet binnenkort van uw droomvakantie!

https://www.travelpa.nl/