Living Smart
Image default
Kamers en ruimtes

Bureaustoelen tegen een scherpe prijs

Nieuwe of gebruike bureaustoelen

Bureaustoelen onderscheiden zich door hun ergonomische ontwerp, hun geavanceerde bedieningsmechanismen en hun hoge esthetiek. Een goede bureaustoel is ontworpen in overeenstemming met Europees wetenschappelijk onderzoek en richtlijnen, die ten dienste staan van alle ergonomische, technologische en esthetische eisen. Ze ondersteunen de juiste lichaamshouding en bevorderen de gezondheid op de werkplek. Ze dragen bij aan het mentale en fysieke welzijn en verbeteren de efficiëntie en productiviteit van de werknemer. Wilt u een bureaustoel kopen? Er zijn veel bedrijven die mooie stoelen aanbieden.

Lekker zitten en werken

Lagere rugleuning in een ergonomische bureaustoel is erg belangrijk. De lumbale wervelkolom heeft een naar binnen gebogen lijn, en langdurig zitten zonder steun voor deze curve kan problemen opleveren.

De rugleuning van een ergonomische bureaustoel moet 30 tot 48 cm breed zijn. Als de rugleuning gescheiden is van de stoel, moet deze in hoogte en hoek verstelbaar zijn. Het zou in staat moeten zijn om de natuurlijke curve van de wervelkolom te ondersteunen.

Bureaustoelleuningen moeten verstelbaar zijn. Ze moeten de armen van de gebruiker comfortabel laten rusten en de schouders ontspannen. De ellebogen en onderarmen moeten licht rusten en de onderarm mag niet op de armleuning zitten tijdens het typen.

 

https://www.goedkoopinrichten.nl/bureaustoel/