Living Smart
Image default
Dak gevel en schoorsteen

Dakmakers voor elk project

Bent u op zoek naar een dakspecialist voor een groot project? Of heeft uw dak een beschadiging opgelopen die gerepareerd moet worden? In beide gevallen wilt u graag iemand met de juiste kennis en ervaring. Dakmakers in Alphen aan den Rijn beschikt over een team van alleskunners op het gebied van daken. Om wat voor soort dak het ook gaat, wij kunnen altijd de juiste oplossing bieden. Al vele grote en kleine projecten hebben wij Dakmakers tot een succesvol einde gebracht. Wij voeren onze werkzaamheden uit in de omgeving van het Groene Hart, waar wij altijd snel ter plaatse kunnen zijn.

Reparatie dak

Een beschadiging aan uw dak komt altijd ongelegen. Vooral lekkages zijn zeer ongewenst, omdat de schade hierdoor steeds groter wordt. Een snelle reparatie dak is dan ook erg belangrijk. Voor dit soort gevallen maken wij Dakmakers altijd tijd vrij. Welk moment van de dag het probleem ook ontstaat, u kunt 24/7 contact met ons opnemen. Wij gaan zo snel mogelijk bij u het dak op om het probleem te verhelpen. Voordat we aan de slag gaan, inspecteren we altijd eerst de situatie en overleggen we met u hoe we het probleem kunnen verhelpen. U weet bij ons dus altijd waar u aan toe bent.

Onderhoud van uw dak

Het dak van uw huis is iets waar u niet dagelijks bij stilstaat. Toch is het belangrijk om dit af en toe wel te doen. In de loop van de tijd zorgen weersinvloeden ervoor dat de kwaliteit van het dak achteruit gaat. Door elk jaar onderhoud te laten plegen kan schade en lekkage worden voorkomen. Onze dak makers komen graag bij u langs om een inspectie te doen en de nodige onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Neem voor meer informatie vandaag nog contact met ons op.

https://www.dakmakers.nl