Living Smart
Image default
Dak gevel en schoorsteen

Professionele dakdekker Amsterdam

Woont u in Amsterdam en is uw platte dak toe aan reparatie of een onderhoudsbeurt? Dan kunt u hiervoor het beste een professionele dakdekker inschakelen. Bij Kewodak zijn we gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met platte daken. Wij zijn de dakdekker Amsterdam die u in kunt schakelen voor alle werkzaamheden aan uw dak. Kewodak pakt zowel grote als kleine projecten aan. Bedrijven en particulieren rekenen al jarenlang op onze ervaring en kennis. Vanuit onze vestiging in Alphen aan den Rijn zijn wij snel ter plaatse in alle omliggende steden en dorpen.

Dakdekkersbedrijf Kewodak

Een stevig dak is erg waardevol en daarom zorgen wij er al meer dan dertig jaar voor dat daken goed aangelegd, gerepareerd en gerenoveerd worden. U staat er vaak niet echt bij stil, maar een dak hoeft niet alleen dienst te doen als de bovenkant van een huis of gebouw. Daken bieden veel verschillende mogelijkheden en Kewodak laat dit graag aan u zien. Ons dakdekkersbedrijf biedt vele opties om alles uit uw dak te halen wat erin zit. U kunt bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van zonnepanelen, het aanleggen van een daktuin of een dakterras. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij kijken graag wat er mogelijk is.

Spoedreparatie aan uw dak

Er is niets zo vervelend als een lekkage aan uw dak. Een lekkend dak komt nooit goed uit en u wilt hier zo snel mogelijk weer vanaf. Daarbij kan een lekkage aan het dak alleen maar verergeren en meer schade aanrichten. Daarom kunt u dag en nacht terecht bij de servicedienst van Kewodak. Als u contact opneemt staan wij zo snel mogelijk voor u klaar om de lekkage te verhelpen. En om lekkage in de toekomst te vermijden, kunt u ook gebruik maken van ons onderhoudscontract. Wij komen dan jaarlijks bij u langs voor controle en onderhoud.

http://www.kewodak.nl