Living Smart
Image default
Vakantie

Een vouwwagen kopen gaat gepaard met vele voordelen

Wil je lekker met de vouwwagen op vakantie? Dat is begrijpelijk! Een vouwwagen heeft namelijk vele voordelen. Het is compact, wat makkelijk is voor het vervoer. Je hoeft dus niet de hele vakantie een caravan of camper te vervoeren. Daarnaast is een vouwwagen eenvoudig en snel op te zetten, maar heb je wel meer luxe dan een simpele tent. Alleen maar voordelen dus! Ben je benieuwd waar je nu een kwalitatief hoogwaardige vouwwagen kunt kopen? Bekijk dan eens de website van Smitveld. Dit bedrijf is gespecialiseerd in vouwwagens en heeft een ruim aanbod. Al sinds 1995 zorgen ze voor vouwwagens op maat om jou onbezorgd op vakantie te laten gaan.

Hoogwaardige kwaliteit vouwwagens

De vouwwagens van Smitveld zijn van de beste kwaliteit en dat is nodig wanneer je op een camping staat. Vooral als je in Nederland gaat kamperen, kun je nog wel eens last hebben van regen of wind. Door het sterke materiaal van het tentdoek, zit je droog en warm in de vouwwagen. Het tentdoek is gemaakt van 100% katoen, afkomstig van TenCate. Alle vouwwagens hebben daarnaast een kuipgrondzeil dat is vast gemonteerd aan de vouwwagen. Met het unieke opzetsysteem staat jouw vouwwagen binnen 15 minuten klaar, afgespannen en ingericht. Wil jij ook zo’n onbezorgde kampeertrip? Bekijk dan direct het aanbod!

Bekijk het aanbod online

Een vouwwagen kopen kan bij Smitveld heel gemakkelijk. Je bekijkt hun uitgebreide aanbod online en kunt direct een brochure aanvragen. Je vindt hier meer informatie over de vouwwagen zelf en de prijzen. Heb je een goede vouwwagen gevonden die je wilt kopen, maar zoek je nog accessoires en toebehoren? Ook dan zit je bij deze specialist goed! Ga langs in hun showroom in Heiloo voor meer informatie en advies of neem eerst contact op via de contactgegevens op hun website. Deze professionals helpen je graag verder!

https://www.smitveld-vouwwagens.nl/