Living Smart
Image default
Woning en Tuin

Wikkel je kwetsbare producten in bubbel plastic voor een veilige verzending

Met name mensen met een eigen webshop of mensen die vaak iets verkopen via platformen als Marktplaats, zullen er veel gebruik van maken: bubbel plastic. Het is het ideale verpakkingsmateriaal om breekbare en kwetsbare items mee te verzenden. Producten als Cd’s, beeldjes of glazen. Bubbel plastic zal het beschermen tegen de ergste stoten die het tijdens transport te verduren krijgt.

 

Ga je verhuizen? Sla snel bubbel plastic in!

Bubbelplastic is niet alleen ideaal voor mensen die vaak items moeten verzenden, maar het is ook erg geschikt om te gebruiken als je gaat verhuizen. Wikkel al je breekbare spullen in een dikke laag bubbeltjesplastic. Ben hier niet te zuinig mee, wikkel gerust een paar keer om je item heen zodat je zeker weet dat het tegen een stootje kan. Borden, glazen, beeldjes en alles wat je in huis hebt en dat mee moet naar je nieuwe woning, wikkel het eerst in bubbel plastic alvorens je het in een doos stopt. Deze doorzichtige folie bestaat uit allemaal kleine bolletjes gevuld met lucht. En al lijkt het misschien anders, de luchtbubbeltjes zijn de reden dat je items niet zullen breken tijdens het vervoeren. Wikkel het plastic er zo vaak omheen dat je niet bang hoeft te zijn om het te laten vallen.

 

Gebruik het vaker!

Het mooie aan de bubble plastic is dat je het vaker dan één keer kunt gebruiken. De folie is stevig en scheurt niet snel. Dus als je je items weer uit de noppenfolie hebt gehaald, kun je het met een gerust hard nog een keer gebruiken. Omdat plastic niet erg milieuvriendelijk is, is dit ook een reden om het vaker dan één keer te gebruiken. En als je het niet meer nodig hebt? Dan is het natuurlijk altijd leuk om eerst de bolletjes te laten knapen alvorens je het weggooit!

https://luchtkussengigant.nl/bubbeltjesplastic/