Living Smart
Image default
Meubels

Easy sofa banken van Tendenz wonen

Comfortabele banken van Easy Sofa 

Easy sofa is een jong bedrijf dat haar bezig houdt met de productie en ontwikkeling van zitmeubelen. Ze laten zich onder andere inspireren door de fashion en de lifestyle wereld. Easy sofa is een bedrijf wat internationaal opereert. Inkoopcombinaties worden zowel in binnen- als buitenland gedaan.

 

Easy sofa is niet te herkennen aan een type materiaal. Ze maken zowel banken van stof als van leer. Hoekbanken, lange rechte banken, een twee zit of een drie zit bank. Met of zonder armleuning of neksteunen. Een ook ieder onderstel van de bank is anders. Hieruit kan je dus bijna wel concluderen dat Easy sofa banken voor bijna iedereen wel wat in huis heeft.

 

Vaak als je een model bank op het oog hebt, dan zijn hier vaak nog allerlei opties bij mogelijk. Zo is er vaak een ruime keuze aan kleur mogelijkheden, materiaal soorten, te poten van de bank kun je naar wens laten maken maar ook kun je nog extra’s erbij bestellen als een hocker die je kunt aanschuiven aan de bank zodat je lekker kunt loungen op je vrij avond. Natuurlijk als je een hoekbank hebt en je bent alleen heb je deze niet nodig, maar heb je een gezin dan wil je natuurlijk het liefst het hele gezin op de bank kwijt kunnen om gezellig gezamenlijk naar je favoriete films of televisie programmas te kunnen kijken. Door het aanschaffen van een hocker kan ieder gezinslid op de bank onderuitgezakt tv kijken. Dus easy sofa banken is voor ieder huishouden geschikt en bij elk interieur past een bank door de vele mogelijkheden die er zijn.

 

 

https://www.tendenz-wonen.nl/product-categorie/banken/easy-sofa-hoekbank/