Living Smart
Image default
Vakantie

Een onbezorgde vakantie in een luxe vakantiehuis in Dordogne

Genieten van een glas rode wijn en een overheerlijk stukje camembert onder de Franse zon… een verblijf in een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk is een echt voorrecht! Francevilla beheert diverse luxe en knusse verblijven die u eenvoudig online of telefonisch boekt. Wanneer u kiest voor een prachtig vakantiehuis in de regio Dordogne en Lot, verblijft u in een veelzijdige omgeving in het mooiste stukje van Frankrijk. Lees snel verder en ontdek waarom u een huis in dit prachtige gebied wilt huren of zelfs kopen!

Deze prachtige streek biedt voor ieder wat wils

De eerste reden om een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk te huren is natuurlijk het feit dat deze omgeving erg veelzijdig is. Wat uw interesses ook zijn, deze streek biedt voor ieder wat wils! Of u nu een echte Bourgondiër bent, gek bent op geschiedenis en cultuur of lekker wilt wandelen in de bossen of langs de rivieren, u vermaakt zich hier prima. Bezoek bijvoorbeeld Lascaux IV en bekijk alle prehistorische grotschilderingen, bezoek het prachtige dierenpark Parc Animalier de Gramat of probeer overheerlijke truffels die u volop in deze streek terugvindt.

Een luxe vakantiehuis met alles erop en eraan

Niet alleen de omgeving, maar ook de verblijven van Francevilla zelf zijn een reden om een vakantiehuis in Dordogne te huren. De luxe huizen bevatten alles wat u nodig heeft voor een onbezorgd verblijf. Denk hierbij aan een grote tuin waar u lekker kunt zonnen, een prachtige badkamer waar u helemaal tot rust komt, een uitgebreide keuken waar u de meest overheerlijke Franse gerechten maakt en een grote maar knusse woonkamer waar u prachtige herinneringen opbouwt met uw familie of vrienden. De meeste huizen beschikken over een prachtig zwembad waardoor het hier tijdens de warme zomerdagen uitstekend te vertoeven is.

Boek een verblijf

Kortom, met een vakantiehuis in Dordogne ontdekt u alles wat Zuid-Frankrijk te bieden heeft! Heeft u interesse in een luxe verblijf in deze prachtige streek? Boek dan nu een van de prachtige vakantiehuisjes die het bedrijf aanbiedt. Geniet van een onbezorgde vakantie in het meest prachtige gedeelte van Frankrijk!