Living Smart
Image default
Verwarming

Zonder de hulp van Kuiper en Zonen BV, waren we nooit hier achter gekomen

Als we Kuiper en Zonen BV niet hadden ingeschakeld, waren we ergens nooit achter gekomen. We hadden de laatste tijd al problemen met onze ketels. Ze maakte best wel aparte geluiden en we kregen ook klachten vanuit ons hotel dat sommige verwarmingen het niet goed deden. Normaal gesproken hebben wij hiervoor een bedrijf die dit voor ons komt regelen, maar deze konden helaas niet komen vanwege bepaalde omstandigheden. Daarom moesten we snel een ander professioneel bedrijf vinden hiervoor.

Nog nooit gehoord van Kuiper en Zonen BV

In het begin hadden we nog nooit gehoord van Kuiper en Zonen BV. Achteraf vind ik het jammer dat ik hier niet eerder achter ben gekomen. Maar toen was ik aan het zoeken naar een bedrijf die mijn ketels kon controleren en repareren voor een goede prijs. Het was even zoeken via bepaalde connecties en het internet. Maar uiteindelijk had ik een paar bedrijven benaderd die misschien iets voor mij konden betekenen. Het eerste bedrijf zag er redelijk uit, maar ze kwamen niet professioneel over, dus die heb ik helaas moeten afwijzen. Gelukkig kwam daarna het bedrijf Kuiper en Zonen BV die wel professioneel waren. 

Alles is geregeld

We hadden meteen een goede connectie met elkaar en ze konden diezelfde week nog langskomen om de ketels van het hotel te checken. Hier was ik erg blij mee, omdat ik mij wel zorgen begon te maken. Binnen no-time waren ze aanwezig en liet ik ze de ketels zien. Daarna heb ik ze alleen gelaten zodat ze rustig hun werk konden doen. Binnen een half uur kwam er een medewerker van Kuiper en Zonen BV en die vertelde dat er eentje kapot was gegaan en zo een kortsluiting voor andere ketels veroorzaakte. Ik was ervan geschrokken maar ze hebben dit snel kunnen repareren. Ik ben erg blij met hun dienst en service.

Contact

Bent u ook benieuwd wat dit bedrijf voor uw ketels kan betekenen of überhaupt voor u kan betekenen? Bekijk dan eens gerust de website van Kuiper en Zonen BV via https://www.kuiperzn.nl.