Living Smart
Image default
Slim wonen en beveiliging

Huissleutels: handige plekken om ze te verbergen

Wanneer u merkt dat u bent buitengesloten of dat uw sleutels zijn verloren of gestolen, wordt plotseling duidelijk waarom het belangrijk is om een ​​reservesleutel te bewaren op een afgelegen plek waar alleen u toegang zult hebben wanneer nodig. Hieronder leest u enkele redenen waarom u een reservesleutel voor uw auto en huis nodig hebt en waar u deze kun verbergen.

Verberg een reservesleutel op een plek die niet voor de hand ligt. U hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van mensen die een reservehuissleutel onder de welkomstmat of een magnetisch compartiment onder handbereik op hun voertuig stoppen. Hoewel het verbergen van reserveonderdelen een geweldig idee is, is het erg belangrijk dat u voorzichtig bent met waar of hoe u ze wilt verbergen. Je wilt niet dat een oplichter je welkomstmat opheft en je huis binnenkomt.

De beste plaats om een ​​verborgen sleutel te bewaren, is bij een vertrouwde vriend, buur of familielid die bereid is om u de sleutel te geven wanneer u die nodig hebt. Als een buur of een naastgelegen vriend of familielid geen optie is, gebruik dan wat creativiteit en bewaar een reserve op deze slimme plaatsen:

Begraaf de sleutel – Vind een plek in uw tuin, bij voorkeur niet bij de voordeur, waar u uw sleutel kunt kopen. Om ervoor te zorgen dat de sleutel niet roest en dat je hem kunt terughalen wanneer nodig, plaats je hem eerst in een plastic medicijnflesje. Under The Deck uit het zicht of in een drogeropening of meterkast zijn ook een paar slimme plekken.

In een vogelhuisje  – Verscholen onder je welkomstmat is een welkome uitnodiging voor een dief, maar wie zou vermoeden dat het huis van de vogel een sleutel bevat voor je voordeur.

Onder het hondenhok of op hondenhalsband – Als een inbreker een hond mogelijk moet storen om je sleutel te vinden, is dit absoluut een afschrikmiddel. Dus, het verbergen van je sleutel onder het hondenhok is een goed idee. Een nog veiligere plaats om het discreet en veilig rechtstreeks aan de halsband van uw hond te bevestigen.

Aan je auto, maar uit het zicht – Als u uw autosleutel in een magnetische doos onder de bumper bewaart, moet u ervoor zorgen dat deze in een nietsvermoedende plaats of in een doos is opgeborgen waarbij een combinatie of sleutel moet worden geopend. Als de sleutel een traditionele metalen sleutel is, kunt u een van uw kentekenplaatschroeven losdraaien en de sleutel op de bout achter de nummerplaat schuiven.

Keyless Entry slot – Als u uw sleutels verliest, is een elektronisch Keyless Entry-systeem misschien wel uw beste idee. Deze systemen maken de noodzaak van een sleutel helemaal overbodig.

Als u uw sleutels niet kunt vinden of als uw sleutels binnenin zijn vergrendeld, zult u blij zijn dat u een reservesleutel hebt weggestopt. Onze professionals bij slotenmaker Rotterdam staan ​​klaar om naar uw locatie te komen wanneer u uw auto- of contactsleutel verliest mocht het ondanks onze bovenstaande tips nodig zijn.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam