Living Smart
Image default
Woning en Tuin

Je huis helemaal afmaken na een verbouwing

Zodra je in gaat trekken in je nieuwe huis, is het wel zo fijn als het helemaal af is. Zeker na maanden verbouwen, is er niets zo vervelend als een huis dat dan toch nog niet af is. Het is daarom belangrijk dat je de laatste dingen goed afwerkt en alles goed naloopt voordat je aan de verhuizing begint. Echter zijn er al snel dingen die je misschien last minute kan vergeten. Misschien denk je wel niet aan die ene paar rolgordijnen of vergeet je kussens te kopen voor op je nieuwe bank. Om ervoor te zorgen dat je huis helemaal af is zodra je er in gaat, zal dit artikel enkele dingen bespreken die je niet mag vergeten voordat de verhuizing begint.

 

Decoratie

Ten eerste is het belangrijk om te denken aan de juiste decoratie. Denk bijvoorbeeld aan een mooi kleed bij de bank of het uitkiezen van de juiste kussens. Decoratie is dan wel iets wat later nog geregeld kan worden, maar kan er ook snel voor zorgen dat je huis niet als thuis voelt zodra het ontbreekt. Zorg er daarom voor dat je goed nadenkt over welke kussens je op je bank wilt en welke schilderijen je aan je muur wilt. Dit zal er namelijk ook voor zorgen dat je je snel thuis zal voelen na je verbouwing.

 

Raamdecoratie

Naast decoratie is het natuurlijk belangrijk dat je ook de juiste raamdecoratie hebt. Raamdecoratie is vaak iets waar je niet in eerste instantie aan zal denken, maar wat er wel voor zorgt dat je huis helemaal af is. Zonder raamdecoratie kan je namelijk niet kiezen hoeveel licht je doorlaat en zal je al snel beroofd worden van je privacy. Niets is namelijk zo vervelend als buren die gewoon naar binnen kunnen kijken en op die manier je huis ongewenst binnentreden. Zorg er daarom voor dat je leuke duo rolgordijnen ophangt in de woonkamer en op die manier kan genieten van de juiste lichtinval en genoeg privacy.

 

Een touch van jezelf

Als laatste is het natuurlijk belangrijk dat je je huis een touch van jezelf geeft. Denk hierbij aan leuke foto’s van je familie en vrienden en misschien wel een fijn kleedje dat gebreid is door je oma. Door spullen toe te voegen die van jezelf zijn, zal je huis snel als dat van jou voelen en een warmere uitstraling krijgen.