Living Smart
Image default
Woning en Tuin

Jouw eigen ronde jacuzzi

Een eigen jacuzzi klinkt voor veel mensen als een droom. Maar het is heel goed mogelijk. Je kiest bijvoorbeeld bij Serena Spa jouw ronde jacuzzi inbouw uit. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een ronde inbouw. De opties hebben allemaal zes zitplekken. Een ideale jacuzzi om gezellig met vrienden of familie gezellig samen te zijn. Of natuurlijk gewoon alleen of met je partner en dan veel ruimte over te hebben. Een ronde jacuzzi inbouw kan met een ombouw geleverd worden, maar een jacuzzi ingraven is ook een mogelijkheid.

 

Ingraven of ombouw

Een jacuzzi ingraven betekent dat je geen trapje nodig hebt om je jacuzzi in te komen. Voor een ronde jacuzzi heeft Serena Spa speciaal een trapje dat perfect aansluit bij de ronde vorm van de buitenkant van de jacuzzi. Ook kun je voor de ombouw kiezen uit verschillende tinten cederhout. Het zal dus zeker niet misstaan in je tuin. Maar een jacuzzi ingraven neemt minder ruimte in voor het oog. Je stapt naar beneden in de jacuzzi in plaats van via een trapje. Een jacuzzi ingraven is alleen een mogelijkheid in een tuin.

 

Meer mogelijkheden

Als je een jacuzzi op je balkon of dakterras wil, dan is een jacuzzi ingraven geen optie. Staat het cederhout je niet geheel aan? Dan kun je met Serena Spa contact opnemen over de mogelijkheden. Je hoeft je namelijk niet per se te beperken tot de opties die aangegeven worden. Daar zul je doorgaans wel extra voor moeten betalen ten opzichte van de gegeven opties. Hoe dan ook kun je jouw ronde jacuzzi inbouw volledig naar jouw smaak laten plaatsen.