Living Smart
Image default
Hobby en vrije tijd

Kies voor een vakantie op zee en huur een boot bij deze jachtverhuur

Heeft u altijd al eens Nederland willen verkennen per boot? Wilt in de grachten van diverse mooie steden varen of wilt u juist de natuur ontdekken? Bekijk dan eens de website van Delos Yachtcharter. Bij deze jachtverhuur kunt u een boot huren vanuit hun thuishaven in IJsselstein en diverse vaarroutes en pittoreske plaatsen ontdekken. Bij dit bedrijf heeft u de keuze uit diverse motorjachten waarmee u zowel één dag als meerdere dag op pad kunt. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een vakantie op zee. Ga een heerlijk weekend weg of maak er zelfs een midweek van en kom even helemaal tot rust. U kunt zelf bepalen waar u naartoe gaat en beleeft zo een unieke vakantie in eigen land.

De boten zijn van alle gemakken voorzien

Wanneer u een motorjacht wilt huren bij deze jachtverhuur, heeft u de keuze uit diverse soorten jachten. Bent u met twee, drie of vier personen? Dan is een kleine jacht voldoende. Wanneer u met een groter gezelschap bent, is een groot motorjacht geschikter. Zo heeft iedereen voldoende ruimte. De boten zijn van alle gemakken voorzien en zijn geschikt om meerde dagen op zee te zijn. Zo is er een slaap- en zitgedeelte, een keuken en een badkamer. U hoeft alleen nog uw eigen spullen mee te nemen en u kunt vertrekken.

Neem voor meer informatie contact op met deze jachtverhuur

Als u een van de motorjachten wilt huren bij deze jachtverhuur, dan heeft u geen vaarbewijs nodig. Dit is een van de vele voordelen van Delos Yachtcharter. Voordat u vertrekt krijgt u instructies. Indien gewenst kunt u ook nog een vaarles nemen. Zo gaat u goed voorbereid het water op. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met deze jachtverhuur. Het is daarnaast ook mogelijk om direct een motorjacht te huren via hun website.