Living Smart
Image default
Keuken

Koelvriescombinatie

Een koelvriescombinatie is de meest populaire soort koelkast. Niet heel gek, want er zitten heel veel voordelen aan. Een koelvriescombinatie heeft een koel- en vriesgedeelte en heeft dus twee aparte gedeeltes. Deze soorten koelkasten kun je overal neerzetten, zolang er maar een stopcontact in de buurt is! Ook beschikken de combinatiekoelkasten vaak ook over No Frost. Dit is natuurlijk ontzettend handig als je niet blij wordt van het ontdooien van je vriezer omdat er te veel vocht in zit. Wil je meer weten over dit onderwerp? Lees dan snel verder!

 

Verschillende soorten

Bij een mooi fornuis hoort natuurlijk ook een mooie koelkast. Als je voor een koelvriescombinatie kiest, heb je een aantal verschillende soorten waar je uit kan kiezen.

Deze producten zijn vaak verkrijgbaar in verschillende groottes, breedtes, kleuren en stijlen. Kies je voor een retro-look? Of ben je toch meer fan van een modernere stijl? De keuze is volledig aan jou! Wat past bij je keuken en welke maten kies je? Voor elke soort keuken is er wel een koelvriescombinatie te vinden. De populairste kleuren zijn zwart en wit, maar je ziet steeds meer mensen die voor een veel kleurrijker model gaan! Zo zijn er veel felle kleuren te vinden, denk aan rood, geel, lichtblauw, groen, oranje en soms zelfs roze! Geniet elke dag weer van het strakke design van je koelkast. Kijk ook goed naar hoe zuinig jouw koelkast is. Dit is belangrijk om te weten want je wil natuurlijk niet ineens met een hogere stroomrekening zitten. Kijk daarom goed naar het energielabel.

 

No Frost in je vriezer

Sommige koelvriescombinaties komen dus met No Frost. No Frost zorgt ervoor dat je nooit meer je vriezer moet ontdooien door te veel vocht in de vriezer. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat je met deze techniek een continue stroming hebt waardoor je geen ijsvorming krijgt! Je hoeft dus niet langer twee keer per jaar de vriezer te ontdooien!

https://stoves.eu/products/koelvriescombinatie/