Living Smart
Image default
Keuken

Moderne houten keuken

Mijn droomkeuken? Een moderne houten keuken

Keukens zijn er in alle vormen en maten en iedereen heeft andere keukenwensen. Als je dan ook nog eens enorm veel ruimte hebt voor een keuken, dan zijn de opties pas echt eindeloos. Persoonlijk vind ik dat een grote keuken in een woonhuis een warme uitstraling mag hebben, anders kan het zoveel gaan lijken op een strakke, steriele restaurantkeuken. Nee, een woonkeuken is wat ik graag willen hebben en dan het liefst eentje van hout. Je weet wel, zo’n moderne houten keuken met mooie houten kastjes en lades met metalen hendels en handvaten. En laat ik nu de ideale speciaalzaak gevonden hebben in dát soort keukens! De keukenhandel die gevonden heb is ECO keukens. Ze maken moderne houten keukens op maat, dus helemaal naar wens! Ik deel graag met je waarom ik zo fan ben van ECO keukens.

Wat maakt ECO keukens zo bijzonder?

Bij ECO keukens wordt alles in eigen beheer uitgevoerd. Van ontwerpproces op de tekentafel tot het vervaardigen van elk uniek kastje en het plaatsen van de gehele keuken. In de eigen fabriek in Nederland word alles (o.a. hand)gemaakt, ook de aftimmeringen met kraaldelen en balken. Dat is een groot voordeel, want op deze manier kunnen ze de beste kwaliteit garanderen.

ECO keukens is al 26 jaar dé leverancier en fabrikant van op maat gemaakte moderne houten keukens. Ze waren de eerste in Nederland die in eigen beheer de keukens vervaardigen en die ervaring is merkbaar. De keukenadviseurs van ECO keukens denken goed met je mee en de mogelijkheden zijn eindeloos! Of je nu een moderne houten keuken wilt die echt landelijk aanvoelt of een strakke houten keuken wilt die ontzettend chique oogt; door de ruime keuze uit houtsoorten en talloze kleuren kun je bij ECO keukens precies de moderne houten keuken ontwerpen die jij voor ogen hebt.

ECO keukens; een echte aanrader!

Als je ook zo enthousiast bent als ik over ECO keukens en graag zelf je opties wilt verkennen betreft het laten ontwerpen van een moderne houten keuken, moet je vooral even contact Met ze opnemen. Een adviseur kan indien gewenst zo bij je langskomen thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Als je liever levensgrote voorbeelden ziet in plaats van de keukens op papier, kun je ook altijd in de showroom langsgaan in Gieten. Deze is van dinsdag t/m zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur geopend. Succes met het uitzoeken van jouw perfecte moderne houten keuken! 😉

https://www.ecokeukens.nl/