Living Smart
Image default
Werken studeren en hobby

Loopbaancoach gezocht in Utrecht

Twijfelt u ook wel eens over uw carrière? Neem dan eens contact op met een loopbaancoach in Utrecht!

Veel mensen zitten vaak al een geruime tijd bij dezelfde werkgever. Dit is natuurlijk hartstikke goed. Echter zijn er veel mensen tegenwoordig die graag een stap verder zouden willen. Veelal denken werknemers dat ze dan naar een andere werkgever moeten overstappen. Maar dit hoeft lang niet altijd het geval te zijn. Door goed te kijken naar de mogelijkheden binnen de huidige organisatie waar u werkt zijn er vaak tal van mogelijkheden beschikbaar waar u gebruik van zal kunnen maken. Veel mensen weten namelijk niet dat grote organisaties ook opleidingsbudgetten en dergelijk beschikbaar hebben om personeel bijvoorbeeld om te scholen. Weet u niet precies hoe u dit moet aanpakken. Dan wordt het wellicht tijd om eens contact op te nemen bij de Loopbaancoach Utrecht.

Wij zijn de specialist!

Ons bedrijf is volledig toegelegd op het begeleiden van werknemers naar een volgende baan of om werknemers verder te helpen binnen het bedrijf waar ze momenteel werkzaam zijn. Op deze manier gaat er vaak een wereld voor u open. Als u bij ons op kantoor komt voor een afspraak zullen wij met u doornemen waar u graag naar toe wilt groeien. Vervolgens gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn bij uw huidige werkgever. Als er mogelijkheden zijn, raden wij in de meeste gevallen aan om er te blijven werken maar dan wellicht in een andere functie.

Kom met ons in contact?

Klinkt dit u als muziek in de oren en wilt u wel eens praten over de mogelijkheden. Bezoek dan eens onze website of neem telefonisch contact met ons op wij bespreken graag met u alle mogelijkheden en u zult al snel merken dat u na de switch weer veel meer plezier zult beleven aan uw werk. Kom dus snel naar uw loopbaancoach in Utrecht! En bekijk waar u naar toe wilt met uw huidige werk.