Living Smart
Image default
Hobby en vrije tijd

Met de Thule Coaster XT wandelt en fietst u zorgeloos met uw kind

Bent u op zoek naar een fietskar van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs? Koop dan de Thule Coaster XT in de webshop van ActiveStyle. Deze fietskar staat bekend om zijn duurzaamheid, comfort en multifunctionaliteit. De stevige materialen zorgen ervoor dat u hem nog lang kunt gebruiken voor uw fiets- en wandeltochten met uw kind(eren). Natuurlijk staat hierbij ook veiligheid voorop. Daarvan bent u gegarandeerd wanneer u gebruikmaakt van de Thule Coaster XT, want doordat hij goed tegen een stootje kan en een licht gewicht heeft, gaat het voortbewegen van deze fietskar heel soepel. Bovendien is hij te combineren met tal van accessoires. Denkt u bijvoorbeeld aan een regenhoes, voetenzak en een gevoerde zitting voor baby’s. De extra opbergruimte waarin u uw spullen mee kunt nemen, maakt de Thule Coaster XT de meest praktische aanwinst voor iedereen die graag met zijn kind(eren) eropuit gaat.

Profiteer van multifunctionaliteit

De fietskar biedt ruimte voor twee kinderen en u gebruikt hem voor zowel fiets- als wandeltochten. Wanneer u even stopt en uw fiets ergens wegzet, kunt u nog steeds gebruikmaken van de Thule Coaster XT. U vormt hem namelijk eenvoudig om naar een wandelwagen. Zo kunnen de kinderen nog steeds comfortabel met u mee en hoeft u de fietskar niet onbeheerd achter te laten. Gaat u ergens eerst met de auto heen? Dan vouwt u de fietskar simpel op en legt hem in de achterbak. U hoeft hiervoor geen grote auto te hebben, want door de compactheid bergt u hem zowat overal op, zonder dat hij te veel ruimte inneemt. En niet onbelangrijk: de Thule Coaster XT voldoet aan alle internationale veiligheidsnormen.

Bestel snel!

In de webshop van ActiveStyle koopt u de Thule Coaster XT eenvoudig en snel tegen een aantrekkelijke prijs. Hij wordt inclusief fietstrailer- en wandelkit geleverd. Bestelt u op werkdagen vóór 17.00 uur? Dan verzendt deze aanbieder nog dezelfde dag uw product(en). Bekijk ook eens de andere producten van diverse topmerken of kom langs in de winkel van ActiveStyle in Mierlo.

https://activestyle.eu/nl/