Living Smart
Image default
Babykamer en kinderkamer

Mini Rodini

Mini Rodini is een eigentijds kledingmerk voor kinderen en wordt steeds populairder. Het merk gaat niet met trends mee maar houdt haar eigen iconische stijl: vrolijke kleuren en een hippe print. Een bekende print is bijvoorbeeld de luipaard. Je kunt je kind van top tot teen aankleden met de kleding van Mini Rodini.

 

Collectie van Mini Rodini

Vrolijke kleuren dus en hippe prints van dieren of bananen of juist weer iets totaal anders. Daarin kun je de collectie van Mini Rodini herkennen. Het merk biedt kinderkleding aan voor zowel jongens als meisjes. Handig voor als bijvoorbeeld je dochtertje uit de kleding is gegroeid en je pasgeboren zoontje het nu wel past. Zo geef je je Mini Rodini kleding meteen een tweede leven. Of geef een truitje of rompertje cadeau als je op kraamvisite gaat.

 

De prints vind je op truien, broekjes en jasjes voor kinderen. Leuk om zowel het broekje als het truitje in dezelfde print te houden, of kies voor een effen kledingstuk voor erbij. Genoeg te combineren.

 

 

Duurzaam

Wat misschien nog wel het mooiste is aan de kleding van Mini Rodini, is dat het voor 99% uit duurzame materialen bestaat. En dan hebben we met duurzaam het over materialen die je niet zo snel zou verwachten in kleding. Jassen die gemaakt zijn van PET flessen en van afval uit de zee zijn leggings gemaakt. Dat is toch eigenlijk wel heel bijzonder! En een typisch voorbeeld van een win-winsituatie: en je kindje heeft een prachtig outfit en je helpt de natuur. 

Het merk is Mini Rodini is in 2006 gestart door ontwerpster Cassandra Rhodin. Zij wilde met het merk een ode geven aan alle kinderen. Ze vond (vind) dat elk kind het recht heeft om kleding te dragen die bij zijn of haar persoonlijkheid past. Die gedachte staat dan ook centraal bij het merk. Vandaar de vele prints en vele kleuren. Elk kind heeft zo een favoriet.

Om te shoppen voor deze prachtige kleding voor kinderen en baby’s hoef je de deur niet uit. Er zijn diverse webshops die de collectie aanbieden. Dus shop lekker vanuit je luie stoel.

https://www.vierseizoenen.nl/c-4512701/mini-rodini/