Living Smart
Image default
Woning en Tuin

Bij Schréder vind je de mooiste lichttechnieken die er bestaan

Bij Schréder sta je versteld van alles wat er wordt aangeboden. Deze experts in lichttechnieken weten precies wat ervoor nodig is om een plaats, een monument of iets anders in de zogeheten spotlights te zetten. Deze leverancier van oplossingen die betrekking hebben op licht heeft al veel projecten mogen uitvoeren en heeft dus ook al veel monumenten en plaatsen in het licht mogen zetten, om mensen hiervan te kunne laten genieten. Denk aan een mooi verlichte stad wanneer je in de avond over de stad heen kijkt of een mooi gebouw of een kerk dat inde avond in het licht wordt gezet om zo de aandacht te trekken. Schréder heeft hier veel ervaring mee en kan zo voor iedereen een mooie oplossing vinden. Je kunt met licht ontzettend veel bereiken en daar is Schréder zich zeker bewust van en maakt hier dan ook veelvuldig gebruik van.

Doel

Het doel van Schréder is altijd al hetzelfde geweest. Namelijk het bezorgen van een ongekende ervaring voor mensen. Meer dan honderd jaar hebben zij al relaties opgebouwd en hebben als doel om de langdurige contacten te bewaren en hun behoeften en wensen goed te begrijpen. Er moet niet allen maar op de behoeften worden ingespeeld, maar er moet ook echt worden begrepen waarom er wordt gekozen voor deze oplossingen. Iedere stad en ieder gebouw is weer anders en daarom is het voor Schréder ook iedere keer weer een uitdaging om hier een mooi project voor op te starten, maar iedere keer ook weer een manier om te laten zien dat je met licht veel kunt bereiken. Eer wordt op ieder project een ander team geplaatst die goed kijkt naar de mogelijkheden die er zijn. Zo wordt iedereen goed ondersteund.

Succes

Het succes is doorgegroeid in het succes dat zij hebben met de klanten die al jaren loyaal zijn aan hen. Er wordt altijd meegegaan in de nieuwe innovaties om de producten die zij aanbieden naar een nog hoger niveau te tillen. Het gaat om het verbeteren van het leven en het verrijken van het leven van mensen. Er wordt momenteel al gewerkt in meer dan zeventig landen en zij willen nog meer landen kennis laten maken met de technieken die ze te bieden hebben. Bekijk website