Living Smart
Image default
Vakantie

Ontdek het échte boerderijleven en ga logeren bij de boer in Zeeland!

Bent u op zoek naar een écht uniek vakantieadresje waar u in een originele omgeving heerlijk tot rust kunt komen? Kom logeren bij de boer in Zeeland! Appartement de Graanzolder is gevestigd in het gouden hart van Zeeland en is gelegen naast een grote boerderij. Blijft u hier een nachtje of een weekendje overnachten, dan is de zolder van een oude graanschuur uw nederige stulpje voor dit tijdsbestek.

Een unieke vakantie voor jong en oud

Tijdens uw verblijf geniet u van ongeëvenaarde rust, doet u inspiratie op in een prachtige omgeving én leert u de fijne kneepjes van het leven op een boerderij. Heeft u zich altijd al afgevraagd hoe het zou zijn om op een echte boerderij te wonen, met de kippen op stok te gaan en te waken door het gekraai van de haan? Dan zult u geen spijt krijgen wanneer u besluit te logeren bij de boer in Zeeland. U en uw gezin zijn verzekerd van een unieke vakantie die niet snel zal worden vergeten. Neem deel aan diverse activiteiten, zoals:

  • Het voeren van de kippen en de koeien;
  • Het meerijden op een echte tractor;
  • Het volgen van een (kindvriendelijke) rondleiding.

Logeren bij de boer in Zeeland is een unieke ervaring voor zowel kinderen als volwassenen. U bent nooit te oud om te leren en uzelf onder te dompelen in het boerenleven. Er valt genoeg te beleven; u kijkt ongetwijfeld uw ogen uit!

Boek nu een verblijf om nooit te vergeten!

Droomt u van het logeren op een boerderij, dan is dit een unieke kans! Draai mee in het boerenleven, geniet van ongekende rust en privacy en spendeer de nacht op de gezellige, knusse zolder van Appartement de Graanzolder. Ervaar het échte boerenleven en verbreed uw horizon! Reserveer via de website of neem contact op via de telefoon of e-mail.

https://appartementzeeuwsvlaanderen.nl/