Living Smart
Image default
Vakantie

Vier je vakantie op deze mooie camping in omgeving Dresden

Zoek je een camping in de omgeving van Dresden, die leuk is voor het hele gezin? Bekijk de mogelijkheden van Camping De Regenboog dan eens. Deze camping ligt feitelijk in Tsjechië, maar wel dichtbij de Duitse grens en Dresden. Ook kun je mooie steden zoals Bautzen en Görtlitz bezoeken, waar van alles te zien is. Ook is de camping gelegen temidden van schitterende natuur. Zo heb je een vakantie met een ideale mix van cultuur, natuur en entertainment. Maar ook op de camping zelf is genoeg te beleven! Ook zijn de campingplaatsen zeer ruim opgezet en zijn er veel faciliteiten aanwezig op de camping. Je kunt zelf je kampeermiddel meenemen naar de camping, maar je kunt ook een stacaravan, blokhut of tent huren.

Bezoek de verschillende bezienswaardigheden in de buurt

Als je vakantie viert in Tsjechië en verblijft op Camping De Regenboog, dan is een bezoek aan Dresden een aanrader. Bezoek oude forten en kloosters, maar ook kun je een mooie boottocht maken door de stad. Ben je een natuurliefhebber? Bezoek dan een klimbos met de kinderen, of ga wandelen in de bosrijke omgeving. Ook zijn er leuke pretparken en zwembaden in de omgeving. Zo wordt het voor iedereen een leuke vakantie! Dit geldt voor je kinderen, maar ook voor jou en je partner, waar er ook veel voor te zien is in de mooie omgeving.

Boek eenvoudig online een kampeerplaats

Wil je deze zomer vakantie vieren op deze camping in de omgeving van Dresden? Boek je kampeerplaats op Camping De Regenboog dan eenvoudig online. Je leest dan meteen meer over deze leuke camping in Tsjechië. Wil je meer weten over de mogelijkheden of bijvoorbeeld de tarieven? Stel je vragen aan de vriendelijke medewerkers van deze leuke camping in de omgeving van Dresden. Ze helpen je graag verder, zodat jij een leuke vakantie kunt beleven, samen met familie of vrienden.

https://www.campingregenboog.nl/