Living Smart
Image default
Winkelen

Zimmo Sintniklaas

Het is bijna Sinterklaasfeest! De kleine kinderen zijn al druk aan het brieven schrijven met hun verlanglijstje en als ouder ben je blij dat er meer en meer online initiatieven gekomen zijn om het Sinterklaasfeest wat hanteerbaarder te maken. Eén van deze initiatieven is zimmo Sintniklaas, een online dag voor ouders en kinderen boordevol verrassingen!

Wat is zimmo Sintniklaas?

zimmo Sintniklaas is een gratis online kalender met verrassingen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. De kalender bevalt verschillende activiteiten en doe-het-zelf-ideeën die je als ouder met je kinderen kunt uitvoeren. Wat kun je zoal verwachten? Denk aan muziek, games, films, verhalen, recepten, kleurplaten, puzzels, quizzes en nog veel meer! zoekt u inspiratie en kan je samen met je kind creatief bezig zijn.

Hoe werkt zimmo Sintniklaas?

Gebruikers van zimmo Sintniklaas kunnen gebruikmaken van een gratis online kalender die dagelijks wordt bijgewerkt met verrassende activiteiten voor kinderen. De kalender hoef je alleen maar te openen op je eigen device. Klaar om te gaan? Dankzij de interactieve kalender kun je als ouder kiezen uit verschillende opties zoals video’s, verhalen en quizzes. Het beste van allemaal? Je kunt je kinderen in hun talen laten kiezen! Onderaan de kalender vind je ook een knop voor het downloaden van een PDF bestand. Hierin staan alle verrassingen die je de komende dagen kan verwachten. Zo kun je hier alvast je activiteiten klaarmaken en ga je nooit meer vervelen tijdens het Sinterklaasfeest.

Hoe profiteer je als ouder van zimmo Sintniklaas?

Zimmo Sintniklaas is een geweldig initiatief voor ouders. Je kunt je kinderen vermaken én kan je optimaal gebruik maken van de leuke activiteiten die je op de kalender vindt. Zo heb jij als ouder een dag of wat de tijd om je eigen ding te doen. Maar niet alleen dat! Je kunt met je kinderen samen koken, verhalen lezen, liedjes luisteren, spelletjes spelen… Kortom, een perfect avontuur erbij voor het hele gezin.

conclusie

zimmo Sintniklaas is een uitstekende oplossing voor het vieren van Sinterklaasfeest thuis. De online kalender is een heerlijke manier om samen met je kinderen creatief bezig te zijn. Je kunt kiezen voor verschillende opties zoals video’s, verhalen en voorlezen, maar ook quizzes en kleurplaten. Ben je een druk bezet gezin? Zimmo Sintniklaas biedt alle nodige verrassingen om jullie Sinterklaasfeest spannend en boeiend te houden, zodat je je kinderen kunt blijven vermaken!

.