Living Smart
Image default
Auto's en Motoren

Automatten en kofferbakmatten geheel naar wens voor iedere wagen

Ben je opzoek naar mooie automatten met logo? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij ons is namelijk ontzettend veel mogelijk op het gebied van ontwerp. Automatten worden intensief gebruikt in een auto, bus of vrachtwagen. Daarom is het belangrijk deze te beschermen tegen vuil en slijtage. Hiermee verleng je de levensduur van jouw auto. Ook houd je de originele matten heel. Dit kan extra waarde geven op het moment van aankoop. Dit is vooral erg gunstig voor bedrijven die bijvoorbeeld met leaseauto’s werken. De automatten met logo zorgen tevens voor een unieke look. Dit geeft de bedrijfswagen net iets extra’s.

Automatten en kofferbakmatten op maat

De automatten met logo geeft jouw bedrijfswagen een professionele uitstraling. Echter is de functionaliteit van deze matten ook belangrijk. Dit garandeert namelijk de levensduur en gebruiksgemak. Daarom is het essentieel dat deze matten perfect op maat zijn gemaakt. Ongeacht het merk en model van jouw wagen wij hebben een passende oplossing. Hetzelfde geld voor de kofferbakmatten die wij aanbieden. Met bevestigingspunten worden de matten vastgemaakt aan de bodem. Op deze manier bent u verzekerd van een goede pasvorm en matten die niet schuiven. Wij kunnen matten op maat maken voor bussen, vrachtwagens, auto’s en zelfs campers.

Automatten en kofferbakmatten van rubber

Naast de originele stoffen automatten met logo is rubber ook een optie. Deze zijn multifunctioneel en houden jouw auto altijd netjes. Het materiaal is robuust en flexibel tegelijk. De opstaande rand zorgt dat alle vochtigheid hier blijft. Dit is dus ideaal tijdens regenachtige periodes of met sneeuw. De vloeistoffen kunnen dus nooit op het originele tapijt komen. Dit wordt gegarandeerd door de pasvorm en bevestigingspunten aan de matten. Zelfs bij lekkage zorgen de randen ervoor dat dit eenvoudig op te ruimen is. De vloeistof kan je makkelijk naar buiten werken door de mat te verwijderen van de vloer.