Living Smart
Image default
Electronica en Computers

De beste manier voor ICT Recycling

Denkt u aan IT recycling? Wanneer u van uw oude laptop, computer of harde schijf af wilt komen wij bij u langs om uw oude IT-apparatuur op te halen. Wij bieden niet alleen de service voor het ophalen van apparatuur maar helpen u ook bij het vernietigen van data. Tegenwoordig is de elektronische apparatuur dusdanig gemoderniseerd dat het steeds vaker voorkomt dat apparatuur aan vervanging toe is. ICT-recycling voorkomt onder andere fouten in uw software of hardware, die soms blijvende schade aan uw bestanden kunnen aanrichten.

Gecertificeerde ICT Recycling

Wij zijn gecertificeerd. Dit geeft onder andere weer hoe wij omgaan met de apparatuur die bij u thuis wordt opgehaald. Onze werkwijze bij IXT-recycling loopt uitsluitend volgende gestelde richtlijnen van de overheid. Bij onder andere het harde schijf vernietigen wordt er gewerkt volgens de voorschriften van de normen. Zo bent u er van verzekerd dat uw privacy in acht wordt genomen omtrent de gegevens die uw IT-apparatuur wellicht nog bevat bij ophalen.

ICT Recycling: kleine, maar ook grote hoeveelheden!

|Bij ICT recycling kunt u niet enkel en alleen denken aan het recyclen van computers en harde schijven, maar ook aan beeldschermen, printers, faxapparatuur en andere apparaten die u wilt laten recyclen. Afhankelijk van de hoeveelheid computers en/of andere apparatuur die u in wilt leveren voor hergebruik, is het mogelijk om bij grote hoeveelheden gebruik te maken van een beveiligde container. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, of wilt u gebruik maken van onze ICT recycling diensten? Neem gerust contact met ons op of vul ons contactformulier in. Iedere afspraak is binnen 24 uur gemaakt, containers worden binnen 48 uur geleegd. Zo bent u binnen de kortste keren van u oude ICT apparatuur af en verwerken wij duurzaam met ICT recyling. Kijk voor meer informatie op onze website.