Living Smart
Image default
Electronica en Computers

Tips om het perfecte computertoetsenbord te kiezen voor jou

Toetsenborden worden in de eerste plaats gebruikt om te typen, maar eigenlijk kunnen ze nog zoveel meer. Kom erachter wat een toetsenbord voor jou kan doen met een paar extra functies.

 

Compatibiliteit (waar kun je het op aansluiten en waar niet)?

De meeste toetsenborden worden tegenwoordig via USB-poorten op de computer aangesloten. De oude PS/2 poorten zijn bijna verouderd. Draadloze toetsenborden maken verbinding met het systeem via bluetooth en zijn wat lastig in te stellen in tegenstelling tot het plug and play USB snoer-toetsenbord. De meeste toetsenborden moeten software op uw computer geïnstalleerd hebben om de functietoetsen te kunnen gebruiken. Zorg ervoor dat het toetsenbord aan te sluiten is.

 

Toetsaanslagen

Zorg ervoor dat je de toetsaanslagen als eerste controleert, wanneer je een computertoetsenbord koopt. Je wilt niet eindigen met een toetsenbord dat aanvoelt als een typemachine (waar je het letterlijk moeilijk mee krijgt). Controleer en test hoe de toetsen aanvoelen. Er zijn toetsenborden met een gevoelige, zachte, vederachtige aanslag en er zijn andere toetsenborden die wat extra druk vereisen om op te typen.

 

Prijs

Afhankelijk van de functies die ze bevatten, zijn toetsenborden verkrijgbaar in verschillende prijzen. Het is duidelijk dat hoe meer functies het heeft, hoe duurder het is. Zoek naar een toetsenbord dat zowel aan uw eisen als aan uw budget voldoet. Als je all-in wil gaan go für it! Als je het goedkoop wil houden dan kan ein keyboard kaufen günstig zijn.

 

Bedraad VS. draadloos

De bedrade en draadloze configuraties hebben beide hun voor- en nadelen. De draadloze configuratie snijdt het snoer weg dat uw bureau onoverzichtelijk maakt, maar er is een kans dat het interfereert met andere draadloze apparaten.

 

Extra functies

Om je taken te versnellen, hebben veel toetsenborden tegenwoordig extra functietoetsen voor het starten van apps, het regelen van het volume, het bedienen van de muziekspeler etc. Ze beschikken ook over energiebeheertoetsen, speciale tekenindelingen en aanpasbare sneltoetsen die soms erg handig zijn. Sommige toetsenborden zijn uitgerust met een touchpad of een mini-joystick om de muis te vervangen. Hoe cool ist das?

https://einsteintech.shop/keyboard-kaufen-guenstig/