Living Smart
Image default
Kinderen

De ontwikkeling van je kind volgen? Lees dan dit goed door!

Vrouwen die zwanger zijn en hun eerste kind verwachten, staat een nieuwe ervaring te wachten. Wat is er mooier en belangrijker dan de ontwikkeling van je kindje te volgen, zowel tijdens de zwangerschap, maar vooral ook na de geboorte van jouw prachtige baby? Inderdaad: niets, want er gaat namelijk niets voor de gezondheid van je baby! Maar waar kun je als jonge moeder terecht voor advies, tips en professionele informatie?

Bezoek regelmatig een gespecialiseerd blog

Door geregeld artikelen van experts te lezen, zoals ervaren moeders, opvoedkundigen en orthopedagogen, ben je goed geïnformeerd over wat je als moeder allemaal kunt doen voor de ontwikkeling van je zoon en/of dochter. Het mamablog Meer Voor Mama’s is wat dit betreft een van de beste keuzes die je kunt maken. Op dit inspirerende blog lees je alles wat je als moeder moet weten over de ontwikkeling van je kind. Denk aan thema’s als kinderziekten, hoe de kinderkamer in te richten of opvoedingstips. Je hoeft de opvoeding echt niet zelf opnieuw uit te vinden, want anderen zijn je voorgegaan en willen je graag helpen! Is jouw baby bijvoorbeeld ziek, maar weet je niet wat er aan de hand is? Dan kun je op het mamablog Meer voor Mama’s terecht in de categorie Babykwaaltjes. Hier lees je wat je moet doen bij een verkoudheid, oorontstekingen en koorts!

Erg handig: de babykalender

Word je binnenkort voor het eerst moeder? Dan wil je vast graag weten wat je tijdens de babytijd allemaal te wachten staat. Een prima handleiding is de babykalender. Hierin vind je week voor week en maand voor maand hoe je kindje zich ontwikkelt en waar je als moeder rekening mee moet houden. De babykalender is dan ook een prima leidraad voor jonge en betrokken moeders!