Living Smart
Image default
Duurzaam en gezond wonen

Elektrische boilers van DAT-Nofer zijn super goedkoop en zeer betrouwbaar

Elektrische boilers van DAT-Nofer Quality-Pro zijn super goedkoop en zeer betrouwbaar

 

Denkt u erover om een nieuwe boiler aan te schaffen? Kijk dan eens naar de nieuwste elektrische boilers van DAT-Nofer Quality-Pro.

Steeds meer huishoudens gaan over op elektrische boilers, sterker nog; hele nieuwe woonwijken worden tegenwoordig opgeleverd met alleen nog elektra. Dus met elektrische boilers voor het douche- en bad water en elektrische cv’s voor de (vloer) verwarming.

Dat is mooi, maar we willen er het liefst niet te veel voor betalen. Vandaar dat het in Europa vervaardigde merk DAT-Nofer er met kop en schouders bovenuit steekt wat betreft energiezuinigheid en prijs/kwaliteit verhouding.

Deze elektrische boilers worden allen met het nieuwste soort polyuretaane foam geïsoleerd. Deze foam maakt de boiler wel wat zwaarder, maar de isolatiewaarde is aantoonbaar beter en dat zorgt dan weer voor een lager energieverbruik.

Super als u bijvoorbeeld dag-nachtstroom heeft, dan kunt u nog meer besparen omdat het water langer warm blijft.

 

 

De elektrische boilers van DAT-Nofer worden gemaakt in Europa en deze fabrikant maakt reeds 75 jaar boilers. Een bewezen A merk in hun thuisland.

De boilers zijn zeer betrouwbaar en hebben hoge energielabels bovendien wordt er alleen met hoogwaardige materialen gewerkt.

 

De elektrische boilers van DAT-Nofer zijn te krijgen in 50 liter, in 80 liter en in 100 liter. In de 50 en de 80 liter zit een verwarmingselement van 1500watt en in de 100 liter zit een verwarmingselement van 2000watt waardoor de boilers ook nog een snel opwarmen.

 

Last but not least; in de boilers zit een magnesium anode die ervoor zorgt dat de tank in de boiler kathodisch wordt en de ketel beschermd zodat corrosie verleden tijd is. Deze anode moet wel elke twee jaar vervangen worden, afhankelijk van de kwaliteit van het water.

 

Op de website van elektrischeboiler.eu staan duidelijke handleidingen en nog veel meer informatie over deze prachtige nieuwe boilers van DAT-Nofer Quality-Pro en andere merken elektrische boilers. 

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers