Living Smart
Image default
Duurzaam en gezond wonen

Slim besparen met de DAT-Aparici ECO smart

Slim stroomverbruik met de zelflerende DAT-Aparici ECO smart elektrische boiler.

 

De DAT-Aparici heeft een energielabel B gekregen. Dit komt door de vernieuwde ECO Smart controller.

Dankzij de ECO Smart controller is het mogelijk geworden de eerste zeven dagen uw verbruik te meten en de DAT-Aparici RX1075N programmeert zichzelf aan de hand van een speciaal algoritme zo dat er zo min mogelijk energie wordt verbruikt.

Hierdoor is een extra besparing van wel 15% mogelijk, naast het al bijzonder lage verbruik wat deze elektrische boiler verbruikt.

U kunt de boiler gebruiken voor uw douche, bad en wastafel water.

Wat nog een voordeel is van de boiler, is dat u de boiler zowel horizontaal als verticaal kunt plaatsen dankzij een speciaal patent op het systeem welke ervoor zorgt dat de aansluiting zowel naar links als naar rechts gemonteerd kan worden.

Bovendien zit er een anti-legionella functie op de boiler die ervoor zorgt dat de boiler automatisch voor een beperkte tijd het water eens in de zoveel tijd naar een temperatuur van 60 graden brengt, zodat de eventuele bacteriën zullen sterven. 

De DAT-Aparici elektrische boiler is ook voorzien van een glas geëmailleerde keramische coating en is er gebruik gemaakt van de nieuwste soort PUR als isolatie, wat het gewicht wel ietsje meer maakt, maar wat ook een aantoonbaar betere isolatiewaarde garandeerd, wat vervolgens dus ook resulteert in een lager energieverbruik.

De DAT-Aparici is ook nog eens ideaal voor op de camping, zomerhuis of boot. Daar is vaak beperkt stroom.

De boiler is namelijk voorzien van een keuzeknop waarbij men kan kiezen uit 800, 1200 of 2000 Watt. Het water opwarmen zal wel iets langer duren bij een laag vermogen, maar uiteindelijk zal ook weer de ingestelde gewenste temperatuur bereikt worden.

De DAT- energiezuinige boilers worden gemaakt door een van de grootste boiler fabrikanten in Europa.

Zij maken al meer dan 75 jaar boilers en zijn in hun thuisland een A merk.

 

 

Wilt u meer weten over de DAT-Aparici boilers? Kijkt u dan eens op de website van Elektrischeboiler.eu

 

 

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers