Living Smart
Image default
Woonkamer

Welke boom is de juiste boom?

Kerst is voor de meeste mensen een feest dat in het teken staat van gezelligheid, familie, vrienden, geschenken en gewoon samenzijn. Voor de minderheid is het een feest van irritante kerstliedjes, kou, stomme familieleden en een manier om al je zuurverdiende geld kwijt te raken. 

 

Voor de eerste groep mensen is een kerstboom met versiering een must. Zonder een mooi versierde kerstboom, wat kerstliedjes op de achtergrond, een mok chocolademelk en een hoop familie en vrienden is kerstmis simpelweg geen kerstmis. Het gebeurd alleen vaak dat zij zo druk bezig zijn met het voorbereiden van kerst dat er weinig tijd overblijft voor het halen van een kerstboom, laat staan het versieren ervan. In dit geval is een kant en klare kerstboom met versiering inbegrepen een lifesaver. 

 

Voor de tweede groep mensen is een kerstboom een kostig gevaarte dat te veel ruimte opneemt in de woonkamer. Waarom ze er dan een kopen? Waarschijnlijk omdat het dit jaar hun beurt was om voor gastheer te spelen. Deze mensen zoeken dan waarschijnlijk een kunstboom in de aanbieding en je zou het ze niet kwalijk kunnen nemen. 

 

Kerstmis kan voor verschillende mensen heel veel verschillende dingen betekenen, wat het vieren ervan voor sommigen bemoeilijkt. Vrijwel iedereen is namelijk gedwongen om deel te nemen aan enkele dagen achter elkaar feest, familie, vrienden, continu geklets en samenzijn. Voor sommigen is dit de hemel, voor anderen de hel. Kerstmisdecoratie is dan zo’n klein deel van het kerstfeest dat makkelijk over het hoofd wordt gezien, maar het gemak van het aanschaffen ervan kan al het verschil uitmaken tussen een draagbaar kerstfeest en een ondraagbaar kerstfeest. Er zijn genoeg mensen die constant kunnen verdedigen dat een echte kerstboom veel beter is dan een kunstboom en vice versa, maar ik zou zeggen, laat diegene het zelf bepalen. Wat hem/haar het makkelijkst uitkomt is in dat geval de juiste boom.

 

https://www.xmasdeco.nl