Living Smart
Image default
Verwarming

Professionals weten raad bij aanschaf van een elektrische boiler.

Professionals weten raad bij aanschaf van een elektrische boiler. 

Ben je op zoek naar een elektrische cv ketel of misschien een elektrische boiler maar je weet even niet zo goed waar te beginnen? Of je twijfelt welke boiler of cv geschikt zou zijn voor jouw situatie?

Je kunt zelf het wiel gaan uit vinden, maar handiger is, gewoon advies in te winnen bij mensen die hier al jaren mee bezig zijn en zich hebben verdiept in dit soort elektrische apparatuur.

Een bezoekje aan de website van elektrischeboiler.eu is exact wat je nodig hebt om alles te weten te komen op het gebied van elektrisch aangedreven apparatuur. Op deze website vind je ook een reuze handig hulpje; een online boiler en cv calculator. Dit hulpje werkt heel eenvoudig; je vult in wat voor douchekop je hebt, met hoeveel personen je in huis leeft en hoe lang er gedouched wordt.
Zo rolt er keurig een advies op maat uit. 

En ook zo kan je dat doen voor het kiezen van de juiste elektrische cv ketel voor jou.

De keuze is reuze op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu. Er zijn close-in of up boilers van 5 of 10 liter van rerenommeerde merken als Lemet en DAT. Deze boilers hebben een dikke issolatiewand van het nieuwste soort polyuretaan foam waardoor het water in de boiler super lang warm blijft, hierdoor bespaar je fiks op de energiekosten, eromheen zit een buitenwant van kunststof voor de kleine modellen en een dikke metalen buitenwand bij de grote modellen.

Van het merk Lemet is er ook een EcoWay elektrische boiler te koop op dezelfde website. Deze elektrische boiler is computergestuurd en houdt je huishoudgewoontes bij om op deze manier in kaart te brengen wanneer het water juist wel of juist niet verwarmd moet worden. Ook dit zal bijdragen bij aan een flinke energiebesparing.

Andere merken te verkrijgen op de website van elektrischeboiler.eu zijn nog Wesen en Ariston.

Het merk Wesen is ontsproten uit het brein van aantal technische specialisten die samenwerkten bij een soorgelijke fabriek en de koppen bij elkaar habben gestoken om zo en een elektrische boiler ontwikkelden die technisch gezien veel beter is geworden dan de elektrische ketels die reeds op de markt waren.

 

 

Deze elektrische boilers hebben dan ook het hoogsthaalbare energielabel wat op dit moment verkrijgbaar is. Een label A/B. De elektrische ketels hebben een dubbele tank, zijn plat uitgevoerd, een titanium versterkte binnenketel en een diepte van maar 25cm. Zo is deze boiler vrijwel overal te plaatsen.

Na een bezoekje aan de website van elektrischeboiler.eu zal je een stuk wijzer zijn, alles is op voorraad en kan je de volgende dag al in huis hebben.

Of ga gewoon langs bij de showroom en stel al je vragen aan deze specialisten.

Een echte aanrader!

https://elektrischeboiler.eu/