Living Smart
Image default
Vakantie

Vastgoed om in te investeren

Heeft u interesse in investeren in vastgoed in de recreatieve sector? Dan kunt u kiezen voor een recreatiewoning van Center Parcs Vastgoed. Center Parcs heeft hele leuke vakantiewoningen en de woningen zijn geliefd en te vinden door heel Nederland. Bij Center Parcs Vastgoed hebben ze veel kennis en ervaring opgebouwd met recreatief vastgoed en toeristisch management. Zo kunnen ze u veel vertellen over hoe het leuk is om in vastgoed zoals een vakantiewoning te investeren.

Kies voor de voordelen van recreatief vastgoed bij deze specialist

Wilt u weten waarom investeren in recreatief vastgoed een goed idee is? Wij vertellen u graag meer hierover. Zodra u kiest om te investeren in recreatief vastgoed zoals een vakantie van Center Parcs Vastgoed, dan profiteert u van het sterke merk en de naamsbekendheid die dit bedrijf over de jaren heen heeft opgebouwd. Er worden al 50 jaar lang diverse vakantieparken ontworpen, gebouwd en beheerd. U wordt vanaf de oriëntatie tot aan de daadwerkelijke aankoop bijgestaan in het proces. Zo krijgt u advies op maat en denken zij graag met u mee. Daarnaast kunt u profiteren van een vast rendement van 3%, krijgt u 100% huuruitkering en heeft u geen omkijken naar de exploitatie, het onderhoud en de leegstand van de woning. Dit wordt ook wel zorgeloos beheer genoemd. Er zijn tal van voordelen om in zee te gaan met Center Parcs Vastgoed.

Neem contact met ons op

Wanneer u ervoor kiest om te investeren in vastgoed, dan is dat een grote stap en bij Center Parcs Vastgoed begrijpen ze dan ook dat u alle nodige informatie nodig heeft. Daarom organiseren ze regelmatige informatie- en verkoopdagen waar u al uw vragen kunt stellen en passend advies krijgt. U krijgt dan ook een rondleiding op de projectlocatie. Voor overige vragen kunt u contact met dit bedrijf opnemen. Zij helpen u graag verder.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/