Living Smart
Image default
Eten en drinken

Beleef een onvergetelijke middag bij een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin in Katwijk

Heeft u een vrije middag, is het vakantie of weekend en wilt u er met het hele gezin op uit? Dan beleeft u geheid een leuke middag bij Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom in Katwijk aan Zee. Dit is een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. U geniet hier met het hele gezin van een gevarieerde menukaart vol met pannenkoekengerechten. Naast ambachtelijke pannenkoeken, serveren zij ook verschillende vlees- en grillgerechten. Zo is er voor ieder wat wils. Het kindermenu is ook zeer uitgebreid en kunnen de kids kiezen uit een frietje met snack of natuurlijk een pannenkoek die ze zelf mogen versieren.

Vier hier het kinderfeestje van uw kind hier

Wanneer uw kind binnenkort jarig is en u nog een leuke locatie zoekt voor het kinderfeestje, zit u bij Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom helemaal goed. Dit is een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin dat de ideale locatie voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje is! De kinderen spelen heel de dag met elkaar in de binnenspeeltuin en wanneer ze trek krijgen, eten ze gezamenlijk een van de heerlijke kindergerechten.

Kies uit verschillende arrangementen

Daarnaast is Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin dat zich uitstekend leent voor allerlei andere arrangementen. Heeft u iets groots te vieren met de hele familie? Dan is dit de ideale feestlocatie voor jong en oud. Dit restaurant biedt arrangementen aan voor groepen vanaf 25 personen. Daarnaast is het ook uitstekend te combineren met een dagje Katwijk aan Zee. Waai overdag uit aan de kust om de dag af te sluiten in dit restaurant met binnenspeeltuin voor de kinderen.

Bezoek het restaurant

Wilt u graag een kinderfeestje geven of een arrangement boeken? Of binnenkort gewoon eens langskomen met het gezin? Breng dan eenvoudig een bezoek aan dit restaurant. Het is ook mogelijk om online te reserveren zodat u verzekerd bent van een plekje aan tafel. Uw kinderen kunnen hier al hun energie kwijt om vervolgens weer voldaan terug te keren naar huis.

https://www.debeslagkom.nl/