Living Smart
Image default
Eten en drinken

Wanneer u bij dit bedrijf wijn gaat bestellen, wordt dit verzonden vanuit Den Bosch

Drinkt u graag een wijntje op zijn tijd en bent u op zoek naar een bedrijf in Den Bosch waar u wijn kunt bestellen? Dan kunt u terecht bij Bell Wines. Deze online slijterij heeft een breed assortiment aan kwalitatieve wijnen. U wordt hier nooit teleurgesteld, want de ondernemers hebben ontzettend veel verstand van wat zij inkopen en vervolgens aan u verkopen. Voordat het in het assortiment terecht komt, is het geproefd en gekeurd door de inkopers. Zij gaan diverse wijnhuizen af om voor u de beste wijn beschikbaar te stellen, waar u gewoon in uw eigen huis van geniet. Daarnaast is het ondernemerskoppel ervaren in de horecawereld en weten ze dus wat gastvrijheid betekent. U krijgt hier dus keer op keer uitstekende service en uw flessen wijn worden zorgvuldig ingepakt.

Word member en blijf op de hoogte van exclusieve deals

Wilt u altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op de wijnmarkt? Of wilt u regelmatig wijnproeverijen bijwonen en zo steeds meer proeven en leren? Word dan Bell Wines member voor € 25,-. U bent als eerste op de hoogte van exclusieve deals en deze wijn kunt u dan ook direct bestellen bij deze online slijterij in Den Bosch. De wijnproeverijen worden twee keer per jaar georganiseerd, wat u de mogelijkheid geeft om met andere wijnliefhebbers kennis uit te delen en van elkaar te leren. Natuurlijk zijn er ook hapjes die perfect bij de wijnen passen! Een gezellig, lekker en leerzaam avondje dus!

Plaats uw bestelling vandaag nog

Kunt u niet langer wachten en wilt u wijn bestellen bij dit bedrijf uit Den Bosch? Neem dan direct een kijkje op de website en bestel uw favoriete flessen wijn, of bestel wijnen die u nog nooit eerder heeft geproefd. Heeft u vragen? Ook dan staan de eigenaars voor u klaar! De contactgegevens vindt u uiteraard ook op de website.