Living Smart
Image default
Eten en drinken

Een sfeervol restaurant met hotel in het gezellige Brabant

Op zoek naar een perfecte locatie voor een gezellig en intiem weekendje weg? Ga dan naar Uden! Deze typische Brabantse stad biedt je oneindige veel gezelligheid. In Uden vind je het gezellig restaurant met hotel Jambon. Boek een diner of een overnachting voor een onvergetelijk weekend!

Geniet van een heerlijk weekend weg in het prachtige Uden

De stad Uden heeft je veel te bieden op het gebied van cultuur. Daarnaast is er genoeg te beleven en veel te zien. Door de Brabantse gastvrijheid zul je je overal welkom voelen. Na een drukke dag kun je tot rust komen in een comfortabel bed in een sfeervolle hotelkamer in het restaurant met hotel Jambon in Uden. Wat wil je nog meer?

Heerlijk dineren in een sfeervol restaurant 

Je hoeft enkel je hotelkamer uit te lopen om in het sfeervolle restaurant te komen. Bekijk de menukaart en je ontdekken dat er voor iedereen iets lekkers is. De gerechten zijn geïnspireerd op de traditionele Franse en Italiaanse keuken. Geniet van unieke smaakcombinaties tegen een vriendelijke prijs. Iedereen zal zich op zijn of haar gemak voelen in het gastvrije restaurant met hotel. Of je nu met je partner, date, vrienden, collega’s of familie komt eten: er staat voor elk wat lekkers op de kaart.

Boek een zaal op een gezellige locatie

Ben je op zoek naar een sfeervolle zaal om met een klein, middelgroot of groot gezelschappen een onvergetelijk feestje te vieren? Kies dan voor zaalverhuur van Jambon in Uden. Ga voor een compleet ingerichte sfeervolle zaal met een eigen bar. Je hebt keuze uit diverse zalen van verschillende groottes bij deze expert op het gebied van zaalverhuur in Uden. Er is dus zeker een perfecte zaal bij deze locatie voor zaalverhuur in Uden voor het vieren van een jubileum, verjaardag, receptie, personeelsfeest of een huwelijksfeest. Heb je iets te vieren met een kleiner gezelschap? Dan is de private diningroom een ideale ruimte om dit intiem te vieren met elkaar.