Living Smart
Image default
Eten en drinken

De lekkerste filet americain kopen

Ben je een liefhebber van filet americain? Dan moet je zeker de smaken van Ladessa eens geproefd hebben. Naast een reguliere variant, hebben zij namelijk ook een hoop variaties op de markt gebracht. Een echte publiekslieveling is bijvoorbeeld de filet americain speciaal. Deze wordt momenteel veelvuldig gekocht en is in sommige huishoudens niet meer weg te denken uit de koelkast. Daarnaast zijn de martino en de tomaat americain ook echt favoriet bij veel consumenten. Deze laatste variant, de tomaat americain, is een vegetarische variant. Op die manier kunnen vegetariërs ook genieten van deze heerlijke hartige smeersels op hun brood.

Voor op je boterham, broodje of borrelhapje

De smeersels van Ladessa zijn heerlijk op elke boterham, zowel in de ochtend als in de middag en de avond. Ook bij de borrel mag de hartige spread niet missen. Smeer het op een stokbroodje of combineer het met schijfjes komkommer. Hoe je de filet americain ook gebruikt, één ding is zeker: wanneer je kiest voor het merk Ladessa wordt het gegarandeerd genieten.

Goed resultaten in blinde smaaktesten

Al regelmatig zijn de smeersels van Ladessa gebruik in blinde smaaktesten. De uitkomsten van deze onderzoeken zijn voor Ladessa ronduit positief. Vaak eindigen ze op de eerste plaats, en anders wel ergens anders in de top drie. Hoe het komt dat de filet americain van dit merk zo hoog eindigt? Het merk zegt zelf dat dat komt door de unieke combinatie van heerlijke verse ingrediënten. Bovendien gebruiken ze 100% Nederlands rundvlees, wat van de meest hoogwaardige kwaliteit is.

Zelf proeven? Vind een winkel bij jou in de buurt

Ben je benieuwd hoe je de hartige spreads van Ladessa zelf vindt proeven? Bezoek dan de website van deze producent en gebruik de store locator om erachter te komen welke winkel bij jou in de buurt deze heerlijke producten verkoopt. Heb je een winkel gevonden? Wacht dan niet langer en kies een smaak uit!

https://ladessa.nl/