Living Smart
Image default
Verwarming

Elektrische boilers met energie label A

Energiezuinige elektrische boilers met label A

Tot nu toe stonden de elektrische boilers bekend als energieslurpers maar ook de boiler fabrikanten zagen dit en hebben hier wat aan gedaan. Zo zijn er tegenwoordig een aantal fabrikanten die elektrische boilers produceren met een energie label A. Wat inhoudt dat deze veel zuiniger in gebruik is als een traditionele elektrische boilers die een energie label D of E hebben.

Door het gebruik van de nieuwste isolatie schuimen kan al veel energie bespaard worden. Maar door er ook nog een slimme eco controller in te plaatsen is het mogelijk een elektrische boiler te maken met een energie label A.

De Wesen ECO is zo’n boiler. Deze is voorzien van een super slimme controller die continue aan het meten is en bepaald hoe hij en met welke verwarmings elementen hij moet verwarmen. Hij heeft namelijk 2 tanken ieder voorzien van een eigen verwarmingselement en omgeven met de nieuwste Bayer PU schuim met hoge isolatie waarde.

Maar liefst 25 cm diep

De Wesen ECO is daarnaast nog mooi vormgegeven. Met een dikte van slechts 25 cm past hij vaak in een keukenkastje maar hij ziet er zo mooi uit dat dit eigenlijk niet nodig is.

De Wesen ECO is leverbaar in 30 en 50 liter met een diepte van 25 cm en in 80 en 100cm met een diepte van 30cm. Meer informatie vind u op de website van elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/