Living Smart
Image default
Verwarming

Lekker warmpjes in de winter met een kachelpijppakket

Met het complete kachelpijp pakket van WarmteshopEU zit u er de komende winter lekker warmpjes bij. Heerlijk toch? Wij hebben het pakket zo samengesteld dat u niet meer hoeft na te denken wat er allemaal nodig is bij de installatie van uw houtkachel.

 

De kachelpijpen van Warmfire is samengesteld voor

  • Plat dak
  • Schuin dak
  • Veranda
  • Gevel

Makkelijk aansluiten met het kan en klare kachelpijp pakket, rookkanaal en voldoet aan alles normen van de huidige tijd.

Kachelpijppakket voor vakantiewoning of veranda 

Bij de aanschaf van een pelletkachel of houtkachel voor de veranda, vakantiewoning, de serre, de overkapping zijn daar verschillende kant en klare pakketten afmetingen verkrijgbaar voor zowel buitenom als voor binnen.

  • 125 dw
  • 150 dw
  • 180 dw

Als u voor een plat dak, schuin dak, extern buitenom, gevel of pelletkachel een kachelpijp zoekt dan hebben wij een kant en klaar pakket klaarliggen die direct gebruikt kan worden. U hoeft dus niet meer na te denken wat u precies moet aanschaffen.

 

T600 en Veiligheid 

Veiligheid staat bij ons voorop en onze kachelpijpen van Warmfire® voldoen aan alle normen en keuren van dit moment. De eisen uit het Bouwbesluit die sinds 1 april 2012 in werking is getreden en de norm T600 en G50. Het heeft veel veranderingen met zicht meegebracht betreft de voorschriften van rookkanalen. In het bouwbesluit staat beschreven dat alle rookgasafvoeren moeten voldoen aan de NEN 6062:2011 norm.

Bent u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier kachelpijpen dan hoeft u niet verder te zoeken. Onze kachelpijpen zijn veilig. Ze worden geleverd met een certificaat en voldoen aan alle normen van dit moment.

Schaf nu een kant en klare set aan voor de winter om er lekker warm bij te zitten. Onze webshop is 24 / 7 geopend via www.warmteshop.eu

https://warmteshop.eu/product-categorie/rookkanaal-kachelpijp/