Living Smart
Image default
Verwarming

Keukenboilers van Lemet, de goedkoopste elektrische boilers op de markt.

Keukenboilers van Lemet, de goedkoopste elektrische boilers op de markt. 

Je bent op zoek naar een elektrische keukenboiler maar waar vind je nu de goedkoopste met toch een uitstekende kwaliteit?

Na een dagje surfen op het wereldwijde web, kwamen we uit bij elektrischeboiler.eu.

Zij verkopen elektrische boilers in alle soorten en maten met als goedkoopste; de Lemet close-in of up keukenboiler. Deze is super scherp gespijst. Ze zijn namelijk al te verkrijgen vanaf 120,38 euro. 

Dat is nou niet bepaald een rib uit je lijf voor een duurzaam en energiezuinig apparaat waar je jaren plezier van hebt. 

 

 

De elektrische boilers van Lemet worden gemaakt binnen de EU en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. 

Het gebruikte verwarmingselement van 1500 Watt zorgt ervoor dat een super snelle opwarmtijd gegarandeerd is, de dikke isolatiewand is gemaakt van het allernieuwste polyurethane foam. Dit zorgt ervoor dat het water extra lang warm blijft, zo kun je geld besparen als je bijvoorbeeld dag-nacht stroom hebt. De elektrische boiler van Lemet heeft bevendien een met titanium versterkte geëmailleerd glas gecoate binnenketel.

De boiler kan “coldfill” of “hotfill” aangsloten worden. Coldfill is voor als de boiler op de koudwaterleiding wordt aangesloten. Hotfill voor aansluiting op bijvoorbeeld de cv ketel. De keukenboiler is geschikt voor de wastafel. 

Lemet produceerd ook grotere elektrische boilers, voor ieder wat wils. De Greenline serie (waaronder ook de keukenboiler valt), maar ook een EcoWay. De Lemet Ecoway heeft een digitale display plus een ECO functie. De computergestuurde boiler houdt je huishoudgewoontes bij en zorgt er zo voor dat er niet onnodig bijverwarmt wordt. Maar je kunt de boiler ook zelf manueel programmeren in 3 tijdsblokken waarin je aan kunt geven wanneer de boiler moet opwarmen. Deze boiler is ook uitgerust met een anti-legionella functie.

De elektrische boilers van Lemet zijn verkrijgbaar van 5 tot wel 2000 liter.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/lemet-boilers/