Living Smart
Image default
Verwarming

Werken als werktuigbouwkundige bij Kuijpers

Heb jij een technische opleiding werktuigbouwkunde of werktuigkunde gedaan dan kun je veel kanten op wat betreft werkzaamheden. De baangarantie is groot, er zijn altijd veel vacatures werktuigbouwkunde beschikbaar. Enkele beroepen in de werktuigbouwkunde zijn:

Monteur of servicemonteur werktuigbouwkunde

Als monteur of servicemonteur werk je erg secuur en netjes. Je bent veel op de weg en werkt altijd op een andere locatie. Geen dag is voor jou hetzelfde en dat vind je heerlijk. Sleur? Nog nooit van gehoord. Je komt op gave plekken zoals musea en scholen. En je kan lekker zelfstandig werken en je eigen ding doen. Je werkt bijvoorbeeld aan WKO-systemen, ziekenhuis ventilatie, verwarmingssystemen en luchtbehandelingskasten.

Engineer werktuigbouwkunde

Een werktuigbouwkundig engineer is verantwoordelijk voor grote complexe projecten met grote budgetten. Je moet de vertaalslag kunnen maken van klantspecifieke eisen naar een functioneel en gedetailleerd ontwerp. Gelukkig werk je hierin veel samen met lead engineers, projectleiders en bouw teamleiders. Voor deze baan heb je enkele jaren ervaring nodig betreft de uitwerking en uitvoering van complexe projecten. Ook kun je goed samenwerken en beschik je over goede plannings en organisatorische vaardigheden.

Werkvoorbereider werktuigbouwkunde

De naam zegt het al, als werkvoorbereider zorg jij ervoor dat alles tot in de puntjes is voorbereid voor een werktuigbouwkundig project. Dit is een ontzettend belangrijke en verantwoordelijke baan. Jij draagt bij aan een vlekkeloos verloop van het project. Je verzorgt detailengineering, materiaal en voorziening en werkinstructies. Daarnaast ben jij proactief in het meedenken voor het oplossen van technische problemen.

Werken bij Kuijpers

Kuijpers is een professionele technisch dienstverlener. Het is een groot familiebedrijf waar je meer bent dan gewoon een collega. Je komt terecht in een warm bad. Samen met je collega’s werk je dagelijks aan de realisatie van energieneutrale en gezonde installaties. Geen dag is het zelfde. Met jouw werk kun je echt een verschil maken. Kuijpers heeft altijd een groot aanbod vacatures.

https://www.kuijpers.nl/jouw-carriere/vacatures-werktuigbouwkunde