Living Smart
Image default
Eten en drinken

Bestel tonijn in blik en creëer de meest diverse maaltijden

Om alle voedingsstoffen binnen te krijgen die uw lichaam nodig heeft, is gevarieerd eten essentieel. Gezond en voornamelijk gevarieerd eten betekent dat u elke dag kiest uit elk vak van de Schijf van Vijf. Dit betekent onder andere veel groente, fruit, volkoren producten, maar ook zeker vis! Vis zit bomvol omega 3 vetzuren en mineralen als vitamines en calcium. Over het algemeen wordt er aangeraden om minimaal twee keer per week vis te eten om voldoende voedingsstoffen hiervan binnen te krijgen. Daarnaast verkleint het eten van vis ook risico op hart- en vaatziekten en wordt de ontwikkeling van de hersenen gestimuleerd. Voldoende redenen om deze week eens een heerlijke maaltijd met vis te bereiden, toch? Bestel tonijn in blik bij Deepblue en verwerk dit in verschillende maaltijden.

Tonijn in blik die net zo gezond is als verse vis

Bij Deepblue bestelt u verschillende soorten vis in blik, waarmee u eenvoudig aan de slag kunt. Bovendien is hun vis in blik net zo gezond als verse vis! De wilde tonijn vangen zij in de Atlantische Oceaan en de Indische Oceaan. Na de vangst wordt de tonijn door hun gecertificeerde fabrikanten zo snel mogelijk gesorteerd, schoongemaakt en in blik gedaan. Hierdoor zit de tonijn van Deepblue binnen 16 uur na het vangen al in blik! Op die manier worden de voedingswaarde en smaak behouden en volledig gehandhaafd.

Gaat u voor een tonijnsalade of een broodje roomkaas met zalm?

Met de verse vis in blik van dit bedrijf, kunt u werkelijk alle kanten op. Of u nu tonijn, sardines, zalm, makreel, haring of ansjovis zoekt, zij hebben het! Maak een heerlijke risotto met tonijn en groente of verwerk de tonijn in een frisse salade. Maar ook op uw poké bowl zijn de stukjes zalm een ware aanwinst. Wilt u in de middag een gezonde snack? Pak een broodje, smeer daar roomkaas op en beleg deze vervolgens met tonijn en wat tomaatjes. Een smaaksensatie is hierbij gegarandeerd!

Bestel vis in blik

Wat voor soort vis is uw favoriet? Ga voor tonijn in blik of kies een andere variant en plaats direct uw bestelling. Heeft u nog vragen over een van de producten? Neem eenvoudig contact op met hun medewerkers en vraag naar meer informatie.

https://deepblue.nu/