Living Smart
Image default
Verwarming

Eenvoudig verwarmen met de Elterm elektrische CV

Eenvoudig verwarmen met de Elterm elektrische CV

De laatste tijd is de CV op gas of elektra vaak in de media Het word steeds gemakkelijker om over te stappen op elektra, daar er ook steeds meer aanbod ontstaat op de markt. De Elterm elektrische CV is hier een heel mooi voorbeeld van. Simpele techniek, maximale besparing en langdurig comfort. De Elterm elektrische CV is zeer geschikt voor vloerverwarming of CV radiatoren.

Tevens is het fijn om te weten dat deze elektrische CV niet tot nauwelijks slijt, raakt niet vervuild door verbranding van gas en daardoor nagenoeg onderhoudsvrij. Deze besparing is mooi mee genomen. De kans op koolmonoxidevergiftiging is herdoor uitgesloten en ook de koolmonoxidemelder behoort tot het verleden

De elektrische kachel is praktisch te noemen door zijn compacte vormgeving (H530xB300xD190mm)en is daardoor uitermate geschikt voor kleinere ruimtes denk bv aan een zolder of bijkeuken.

De multifunctionele digitale display op de Elterm elektrische cv ketel is makkelijk af te lezen en u kunt voor de 9,12,18 of 24 KW het vermogen handmatig instellen (LET OP u heeft voor dit vermogen wel een 3 Fase aansluiting nodig) voor de 4 en 6 KW is dit NIET noodzakelijk, deze kan ook op 1 fase en Nul in 230Vac worden aangesloten.

Het instellen van de tempratuur is traploos in te stellen van 5 tot 70 graden celcius en voor de vloerverwarming is dit van 5 tot 40 graden celcius.

De elektrische CV is prima geschikt voor de spanningsloze niet modelerende termostaten.Dit betreft de analoge aan/uit termostaat en is voor een klein bedrag bij te bestellen net als de vuilafscheider die er voor zorgt dat de evt CV water niet in de meegeleverde  A klasse pomp terecht kunnen komen

De Elterm elektrische CV is er in diverse uitvoeringen:

  • 4KW(tot 50m2)
  • 6 KW (tot 70 m2)
  • 9KW (tot 110m2)
  • 12 KW(tot 150 m2)
  • 18 KW(tot 220 m2)
  • 24 KW(tot 300 m2)

Ook is het vermogen handmatig instellen in 33% 66% of 100% vermogen

En van belang is dat er naast de elektrische CV een elektrische boiler of doorstromer(is een soort waterverwarming die in werking treed op het moment van aanvraag.Het grote voordeel is dat je bijna nooit met een overschot aan opgewarmd water zit en bespaar je geld en energie) nodig is voor de watervoorziening.

Bent u benieuwd naar dit produkt? kijkt u eens op elektrischekachel.eu

https://elektrischekachel.eu/Elektrische-CV