Living Smart
Image default
Eten en drinken

Tapas wordt door echte fijnproevers bij de beste traiteur in regio Veenendaal gehaald

Bent u ook een echte fijnproever? Haal dan uw tapas en andere heerlijke delicatessen bij Smits Specialiteiten in het prachtige Rhenen, nabij Veenendaal. Deze winkel heeft een divers assortiment met vele specialiteiten. Het is een open winkel waarbij u een kijkje in de keuken kunt nemen, waar alle eigen delicatessen en kant-en-klaar gerechten gemaakt worden. Op deze manier biedt de winkel een blijk van openheid en eerlijke producten. Smits Specialiteiten importeert alle producten zelf en is dan ook altijd op zoek naar vernieuwende producten van absolute topkwaliteit.

Een breed assortiment aan heerlijke delicatessen

Smits Specialiteiten heeft een breed en divers assortiment aan heerlijke delicatessen. Zo bieden zijn alleen al vele soorten kaas aan, uit zowel eigen land als uit het buitenland. Maar ook tussen de diverse soorten vleeswaren, salades, tapas, noten en zuidvruchten heeft u genoeg keuze. Bij deze traiteur duiken zij met veel plezier voor u de keuken in! Wanneer u in de winkel in Rhenen, in de buurt van Veenendaal, uw voorkeuren aangeeft, maken zij voor een plank met verschillende soorten tapas. U kunt deze plank laten maken voor uzelf, maar ook voor een feestje helpen zij u graag. Combineer ook een overheerlijke tapasplank van Smits Specialiteiten met een van hun broodspecialiteiten en wijnen en haal deze op, samen met uw tapas, in de buurt van Veenendaal.

Kom langs bij de lekkerste winkel van Rhenen

Wilt u ook graag tapas van de lekkerste winkel in Rhenen, nabij Veenendaal? Kom dan langs in de open winkel! Hier kunt u de heerlijke delicatessen proeven zodat u op een feestje precies kunt serveren wat u wenst. Komt u er zelf toch niet helemaal uit? De medewerkers van Smits Specialiteiten adviseren u graag in de keuze voor een lekkere tapasplank of een van de vele andere specialiteiten. Bij hen kunt u ook terecht wanneer u vragen heeft over een van de diverse producten.

https://smitsspecialiteiten.nl/