Living Smart
Image default
Verwarming

Geen gehobby meer met een regelkast van warmteshop.eu

Vanaf nu is er warmteshop.eu Hier bestel je schakelkastjes, besturing voor verlichting, auto en fiets laadpunten, zonne regelingen en dergelijke kant en klaar gemonteerd in een kastje.

Voorheen moets men alle onderdelen apart bestellen en zelf in elkaar knutselen maar niet iedereen is handig en vaak is een kant en klaar kastje nog goedkoper dan wanneer men deze in losse componenten besteld.

Zo is er op de website van warmteshop.eu  te bestellen een:

Kwh meter kast

Daarin zit een kwaliteits kwh meter van Orbis. Perfect voor vakantiehuizen, studentenwoningen of kamers of gewoon ter controle in uw eigen woonhuis.

Fiets laadpunt.

Heeft u een horeca gelegenheid dan is het een goede service uw gasten een laadpunt voor e bikes aan te bieden. Uiteraard kan deze ook gewoon in uw schuur worden gemonteerd.

Wilt u iets automatisch aan of uit schakelen als het licht of donker wordt ? Kies dan de licht schakelkast die dit op een simpele manier voor u regelt

Switchbox of licht regelkast

Schakelt u grotere vermogens zoals bijvoorbeeld verlichting, pompen en dergelijke.

De boiler thermostaat

Schakelt een verwarmings element en zorgt ervoor dat deze het water tot 85 graden opwarmt. Dit kan ingesteld worden met een digitale temperatuur controller en is dubbel uitgevoerd om de veiligheid te garanderen. Perfect voor bijvoorbeeld boerenboilers die water moeten genereren van 85 graden celsius.

Nog veel meer vindt u op de website van Warmteshop.eu

https://warmteshop.eu/